Skal din bolig være trendy i år? Så skal du have fat i en mønstret plante

oprettet d.

Skal din bolig være trendy i år? Så skal du have fat i en mønstret plante

Mønstrede planter bliver dette års helt store trend

Moden har det med at afspejle, hvilke trends vi kan vente os i andre brancher, og dette år er ingen undtagelse. Vi ser vilde mønstrer alle vegne, og selv på planterne, er den helt store trend lige nu, at de skal være mønstrede og skille sig ud fra mængden. De fine mønstrede planter bliver blandt andet kaldt fiskebensplanter og trendforskerne forudser, at det især bliver grønne stueplanter som Alocasia (på dansk Elefantøre), Scindapsus (på dansk Måneskin), Calathea (på dansk Kalatea), Hosta og Monstera (på dansk Finger Philodendron), der bliver dette års helt store hits.

 

Pinterest afslører trenden

Når trendforskere skal udpege den kommende sæsons helt store hits, så er det tit en idé at kigge på de sociale medier som Instagram og Pinterest – og ikke mindst den sidste er god til at afsløre, hvad folk søger på. Denne sæson kan man se, at søgninger på mønstrede planter er steget med 500 procent. Samtidig kan man i Pinterests årlige trendrapport ”100 Top Trends To Try” læse, at de forudser, at mønstrede planter er dem der kommer til at trende i 2018.

 

Ikke lette at passe

 

De fine fiskebensplanter har dog den ulempe, at de er ganske svære at passe. Normalt har planterne hjemme i skovbunden i de tropiske klimaer i Central- og Sydamerika, og derfor ser de ikke meget lys til hverdag, så mange af dem, tåler ikke direkte sollys. På grund af klimaet i regnskoven må planten hverken have det for vådt eller tørt, derfor skal man finde den helt rigtige balance. Til sidst kræver planten også selskab fra andre planter for at trives. Så det er en kompliceret fætter, vi har med at gøre.

 

Kunstige planter løser problemet og er samtidig en ny trend
 

Alle disse besværlige problemer kan dog alle løses, hvis man vælger den lettere udvej og køber de smukke fiskebensplanter i den kunstige udgave. Her slipper man for alt arbejdet, og planterne holder for evigt. Så pengene er givet godt ud. Samtidig kan man ikke se eller mærke forskel på den kunstige plante i forhold til den ægte, så derfor er den kunstige klart at foretrække, så man slipper for alt besværet.

Kunstige planter trender også meget for tiden, fordi forbrugerne kan se fidusen i ikke at skulle passe og pleje deres planter hele tiden, og man ser flere og flere forskellige alternativer på planter, der ikke skal passes. Du kan se nogle af de flotte kunstige fiskebensplanter her og selv bedømme om de ikke passer ind i dit hjem, men du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores flotte showroom og se hvor flotte og naturtro planterne er i virkeligheden. Her kan du samtidig se vores tropiske udstilling med palmer og træer, så du får følelsen af at være syd på, og på den måde få et pust fra hverdagen.

 

 

Kilder: Boligmagasinet.dk, Costume.dk og Pinterest


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar