Plantevægge er det nye grønt – Derfor skal du have en plantevæg

Oprettet d.

Plantevægge er det nye grønt – Derfor skal du have en plantevæg
Plantevægge er det nye grønt – Derfor skal du have en plantevæg
Plantevægge er det nye grønt – Derfor skal du have en plantevæg

Horisontale plantevægge er blevet et stort hit, og man ser dem skyde frem flere og flere steder. Plantevægge skaber et fantastisk udtryk, og samtidig kræver de ingen gulvplads. En plantevæg er derfor et super alternativ, som bryder med tanken om, at planter skal stå på gulvet. Så, har man ikke så meget gulvplads men søger at bring et element af natur indenfor, så er plantevæggen et super godt alternativ. Trenden kan både bruges i private hjem, men i særdeleshed også til at få et smukt grønt udtryk hos din virksomhed.

Inviter naturen indenfor 
Det er ikke altid, at man har lyst til at ens vægge blot skal være prydet af billeder. Med plantevægge får du både en af tidens største trends ind i dit hjem eller virksomhed, men du får også en bid af naturen med ind på en anderledes og inspirerende måde. Det at have en helt væg lavet af planter skaber et udtryk, som ingen anden udsmykning formår. Du kommer tættere på naturen og dit rum vil få en bedre akustik. Du kan selv vælge hvordan din plantevæg skal se ud, og hvilke planter, der skal indgå i den.

Sådan designer du en plantevæg
Før du går i gang med at designe din plantevæg, skal du gøre dig nogle overvejelser i forhold til, hvilket udtryk din plantevæg skal have. Vil du f.eks. have en en tæt bevokset plantevæg eller en som er mere sporadisk dækket med planter. Find billeder af de planter du kunne tænke dig og sammensæt dem på forskellige måder, så du danner dig et overblik over, hvordan din færdige plantevæg kommer til at se ud. Det er også her du skal tage stilling til om der skal være blomster i din plantevæg eller om du vil have et mere enkelt udtryk med grønne planter. 

Når du planlægger din kommende plantevæg skal du også tage stilling til, hvilken væg de skal hænge på og det samlede udtryk man får, når man ser på væggen. Vil du gerne have et mere sterilt look, hvor planterne står skarpt frem, så er en hvid væg super god. Leder du efter en mere intens stemning, så skal du gå efter de mere mørke og vågede farver. 

Fordelen ved en kunstig plantevæg
Der er helt klart mange fordele ved plantevægge, og det er også derfor at de er blevet så stor en trend. Det siger sig selv, at nu flere planter man har, nu flere skal passes og vandes. Det gælder især for en plantevæg, som kan indeholde rigtig mange planter. En plantevæg af kunstige planter kræver kun minimal vedligeholdelse og kan hænge på alle vægge både inde og ude. Med den store udvikling som der har være indenfor kunstige planter det seneste årti, så kan du idag, opnå det nøjagtig samme udtryk med en kunstig plantevæg, som med en ægte.

At designe en plantevæg er et sjovt projekt og en super mulighed for, at du kan sætte lige præcis dit præg på boligen eller virksomhed. Så tøv ikke, men gå igang med at designe din egen plantevæg allerede i dag. Du skal også være velkommen til at ringe til os på tlf. 20 89 22 66 så hjælper vi dig gerne videre.

Besøg vores showroom
Hos Silkeplanter.dk er vi også helt vilde med plantevægge og derfor er vores showroom prydet med flere variationer. Har du lyst til at se en plantevæg i virkeligheden, så er du velkommen til at kigge forbi. Vores showroom ligger lige ved afkørsel 58 på motorvej E45. Klik her for at se hvor vi bor. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar