5 fordele ved at bruge kunstige blomster

Oprettet d.

5 fordele ved at bruge kunstige blomster

Det kan til tider være svært, at følge med trends og tendenser, der skifter før man overhovedet har nået at få set sig om. Når man som butiksejer skal sørge for at ens butik fremstår indbydende, er det ingen undtagelse. Samtidig er der ikke tid til at gå og pleje og passe for eksempel planter og blomster. At folk har mindre tid til at nusse rundt ses også tydeligt med de tendenser, der trender inden for planteindustrien.

Forbrugerne efterspørger i højere grad blomster og planter, der ikke skal vandes eller passes, og der er kommet flere alternative løsninger. Et eksempel, er silkeplanter af høj kvalitet. Disse planter kan med det blotte øje minde om dem man køber i supermarkedet, men forskellen er, at de er langt flottere, meget mere naturtro og i en kvalitet, så man ikke bemærker, at de er kunstige.

 

 

Hvis du går og overvejer, om det er ægte eller kunstige blomster, der skal pryde dit hjem eller butik, så har de kunstige blomster blandt andet følgende fordele: 

 1. Planterne er lavet af det fineste materiale, som får dem til at fremstå meget naturtro, hvilket gør, at planterne kan få et hvilket som helst butikscenter, kontor, restaurant, detailbutik eller skole til at lyse op. Samtidig er overfladen på planterne og blomsterne ligeså meget naturtro, så det er næsten ikke til at mærke, om man står med en kunstig blomst eller en ægte.
   
 2. Det er bevist at planter skaber glæde, og med silkeplanter er der så mange forskellige muligheder og kombinationer, at kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan opsætte dem. Klik her og se inspiration til hvordan du kan bruge kunstige planter.
   
 3. Planterne behøver ingen vedligeholdelse og man skal ikke huske at vande dem. Når blot de er pakket ud og tilrettet passer sig selv. Samtidig kan de tåle varierende temperaturer vi har her i Danmark, og behøver ikke sollys. Se her hvordan du tilretter dine planter, så de fremstår perfekt. 
   
 4. Du behøver ikke være nervøs for allergi, da planterne er 100 % allergifri.
   
 5. Silkeplanter er på sigt mere økonomiske end organiske planter, da de holder længere og man ikke har risiko for, at de går ud, hvis man ikke lige får passet sine planter.
   

Der er samtidig flere fordele hvis du arbejder i specifikke brancher. Silkeplanter vil ikke blive skabe problemer af hygiejnemæssige årsager, hvis din virksomhed for eksempel arbejder med mad, og du kan dermed frit pynte din virksomhed med silkeplanter uden at skulle skænke levnemiddelsstyrelsen en tanke.

Alt i alt får du med silkeplanter en problem- og bekymringsfri hverdag – i hvert fald hvad angår dine planter.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar