Restaurant planter

Oprettet d.

Restaurant planter


Restaurant planter - skab en god stemning for dine gæster

Overvejer du at tilføje ekstra liv i form af restaurant planter som en del af indretningen til din restaurant? Ved at have kunstige planter i restauranten, kan der skabes et livligt og hyggeligt miljø for dine gæster, hvilket kan bidrage til, at de kommer igen på den lange bane. Planter til restaurant kan nemlig give et helt andet indtryk og liv til omgivelserne. 

Hos Silkeplanter går vi gerne en ekstra mil for den gode stemning. Derfor tilbyder vi også skræddersyede løsninger med restaurant planter, så der opnås den ønskede atmosfære og stemning i restauranten blandt gæsterne. Vores planter til restaurant kan også være med til at understøtte restaurantens særlige tema eller den mad, der serveres. Serveres der eksempelvis mad fra det nordiske køkken, kunne kunstige birketræer være en smuk måde, at kombinere både serveringen og indretningen på.

Fordelen ved kunstige restaurant planter

Når man driver en restaurant, så kan der ofte være run på. Det kan medføre, at man ikke altid får tid til at pleje sine planter, da der er andre ting, der skal prioriteres. Det kan derfor betale sig at have kunstige restaurant planter, da de ikke kræver det store arbejde at vedligeholde.

Fordelene ved kunstige restaurant planter er bl.a.: 

  • Livlig og god atmosfære for gæsterne
  • Planter der er kunstige visner ikke
  • Planter der er kunstige sviner ikke, da de ikke taber blade
  • De skal ikke vandes
  • Kunstige alternativer er 100% allergivenlige
  • Du sparer penge på gødning og vand, da det ikke skal anvendes til kunstige planter
  • Planter der er kunstige skal ikke udskiftes - kun hvis du vil erstatte dem med nye
  • Der er ikke behov for solskinstimer, og man vil derfor kunne nyde eksotiske planter året rundt
  • Planter der er kunstige kræver generelt ingen pleje
  • Vores alternativer til ægte planter sparer dig tid 

Restaurant planter til enhver smag

Hos Silkeplanter har vi et bredt udvalg af forskellige planter til restaurant, som man kan vælge imellem for at skabe en helt unik atmosfære. Vi tror på, at den specielle atmosfære kan gøre forskellen, og vi tilbyder derfor 100% skræddersyede løsninger til netop din restaurant. Vi sørger for, at resultatet stemmer fuldstændig overens med din restaurants forventninger, stil og indretning. 

Du kan læse meget mere om vores forskellige planter til erhverv her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar