Plante inspiration

Oprettet d.

Plante inspiration


Find plante inspiration hos Silkeplanter

Har du svært ved at vælge hvilke af vores fine kunstige beplantninger du skal have i din indretning? Vi har gjort det nemt for dig, og lavet denne side fyldt med inspiration til planter til indretningen.

Hos Silkeplanter har vi et hav af uægte planter i materialer som:

  • Silke
  • Plastik
  • Polyester
  • Ægte stammer (i nogle tilfælde)

Vi har også et bredt udvalg af planter til erhverv.

Har du allerede en idé til hvordan du vil pynte dit hjem eller kontor, tilbyder vi skræddersyet planteløsninger, så den ønskede atmosfære opnås. Vi garanterer, at vores løsninger har et naturtro look, som kan snyde selv de bedste øjne.

Plante inspiration til et hyggeligere miljø i hjemmet

Plante inspiration til stuen/værelset
Hvis du har et hjørne, hvor der ikke er plads et møbel, men hjørnet føles tomt, så er en af vores uægte planter det perfekte alternativ.

Uanset om du har et stort eller lille hjørne, kan du tilpasse plantens størrelse. I dag er det blevet meget populært, at have et stort træ stående i hjørnet, som fungerer som en del af indretningen i sig selv.

Når du vælger en uægte plante, skal du ikke tænke over, hvorvidt der er nok lys til planten i hjørnet eller om den laver cirkler på gulvet efter vanding.

Køkken planter
Et perfekt sted at stille planter i køkkenet er i vindueskarmen. På denne måde giver det noget liv i køkkenet, uden at tage noget af køkkenbordspladsen og stå i vejen under madlavningen.

Her ville vores flotte kunstige krydderurter være et oplagt valg, da de ikke fylder noget eller kræver vedligeholdelse, som normale krydderurter ellers gør. De passer desuden ind i rummets tema.

Inspiration til planter på badeværelset
Til badeværelset er hængeplanter og ranker meget populære. Du kan stille dem på en hylde inde i brusenichen, i vindueskarmen eller på toppen af toiletskabet og lade den hænge ned derfra.

Plante inspiration - Giv kontoret noget farve og liv med uægte planter

Alle kontorer kan nyde godt af noget grønt på væggen eller i hjørnet.

For at give kontoret ekstra liv, som ikke fylder, er en plantevæg et godt forslag. Med en væg af grønne planter, giver det en bedre akustik i lokalet og noget farve til de ellers kedelige nuancer.

En plantevæg ses på flere kontorer og vi forstår godt hvorfor!

Du kan også have en plantevæg i butikker, restauranter og andre erhvervslokaler. Som alle andre uægte planter, kræver væggen ingen vedligeholdelse og holder sig pæn hele tiden.

Vi har et stort udvalg af plantevægge med forskellige looks. Nogle har et mere råt look med mange vilde planter, mens andre har et mere fint look kun med mos.

Hvis du vil have mere plante inspiration, kan du klikke rundt på vores side og se vores brede udvalg af unikke og smukke kunstige beplantninger og krukker hertil.
 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar