Hvilken kaktus skal jeg vŠlge?

Oprettet d.

Hvilken kaktus skal jeg vŠlge?

De er flotte, rå, har karakter og er god stil i både den minimalistiske skandinaviske indretning, og når man vil skabe en autentisk New York loft vibe.

Kaktusser har længe været en plante man ikke kunne komme udenom i boligindretning, og her i foråret 2019 er den stadig en af de hotteste planter. Selvom kaktusser findes i et vælg af grønne og brunlige nuancer, samt i forskellige typer og former, har de alle deres nærmest skulpturelle udtryk til fælles. Alt efter hvordan du sammensætter dine kaktusser, kan du skabe personlige udtryk, der matcher din boligstil.

Selvom kaktusser er nogle af de nemmeste planter at holde, skal du stadig overveje vanding og temperaturforhold. Derudover har de også den ulempe, at mange af dem stikker. Det gør dem særlig uegnet i hjem eller institutioner med nysgerrige børn og dyr. Vores kunstige kaktusser, derimod, stikker ikke, og kan tåle både varme og kulde.

Der findes over 100 forskellige kaktus slægter, hvilket bestemt ikke gør det nemmere, når du skal vælge hvilken, der passer ind i din indretning.
Her får du vores 5 bud på kunstige kaktus planter, som vi elsker i vores boligindretning.

Aloe vera kaktus

Her har vi snydt en smule! Aloe vera er som sådan ikke en kaktus, men det bliver den karakteriseret som i mange sammenhæng, så vi har valgt at tage den med her alligevel. Vi elsker kunstig aloe vera kaktusser fordi de, med deres smukke, lange stængler og lyse grønne farver, fremstår mindre grove og rå end andre kunstige kaktus planter. En kunstig aloe vera er kaktussen for dig, der gerne vil have en mere feminin og ren kaktus.

Find din kunstige aloe vera kaktus her.

Finger kaktus

Kunstig finger kaktus er hvad vi ville betegne som værende den klassiske ørken kaktus – du ved, den man ser i gamle western film! Finger kaktusser findes i et utal af størrelser og varianter, og findes både i størrelser til vindueskarmen og på over en meter til udestuen. Fællesnævner er de karakteristiske stængler, der vokser både op og til siden. Stænglerne er glatte, og reflekterer lys. Alt efter hvor du placerer kaktussen, giver lyset en illusion af, at planten har flere forskellige grønne nuancer. Brug denne kaktus til at give din indretning et klassisk, råt look.

Find din kunstige finger kaktus her.

Runde kaktus planter

Den her kaktus er sjov, fordi den har en atypisk form. De kunstige runde kaktus planter er rigtig gode at sammensætte med andre planter, og findes også i flere varianter og størrelser. De er også rigtig fine på et skrivebord eller på entrémøblet. En kunstig rund kaktus er for den stilsikre person, der tør at gå lidt anderledes til værks i planteindretning.

Find din kunstige runde kaktus her.
 

Figen kaktus

Hvis du leder efter en kaktus med personlighed, så er denne et godt bud. En kunstig finger kaktus har et fascinerende udtryk med flade ovale blade, der skyder ud på forskellig vis. Også denne kunstige kaktus kan gå sammen med andre kaktusser, men vi ville helt klart give den et prime spot i stuen, hvor man kan beundre den flotte form.

 Find din kunstige figen kaktus her.

Stadig svært ved at vælge?

Nogle gange kan det altså bare være for svært at vælge. Hvilke kaktusser går godt sammen? Det har vi en nem løsning på. Vi har nemlig sammensat nogle forskellige kaktus mix, så du nemt kan få dig en lille samling. De små kunstige kaktus planter er særligt fine på en hylde eller reol, eller måske i vindueskarmen eller på skrivebordet. Selvom de ikke fylder det store, kan de stadig skabe masser af god stemning.

Find dit kunstige kaktus mix her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar