Mors dags buketter, der aldrig visner

Oprettet d.

Mors dags buketter, der aldrig visner

Mors dag er lige rundt om hjørnet! Søndag d. 12. maj er i år dagen, hvor mødre rundt omkring i hele Danmark, bliver forkælet lidt ekstra. Hos silkeplanter synes vi, at en enkel dag til fejring af vores mødre er langt fra nok. Derfor finder du hos os det bedste udvalg af smukke Mors dags buketter, der aldrig visner. Vores buketter er lavet af de flotteste, naturtro, kunstige blomster, og kan derfor pryde i en vase året rundt. Med en af vores kunstige buketter kan hun blive mindet om, hvor meget hun betyder hver eneste dag.

Vi har altid hurtig og billig levering. Hvis du bestiller inden torsdag d. 10. maj til middag, garanterer vi, at buketten er fremme inden Mors dag.

Hvilken buket passer til netop din mor? Vi giver et par stikord til forskellige typer buketter. Læs med, og find det udtryk, der matcher din mor.

Elegant hvid buket


En hvid buket udtrykker enkel elegance. De hvide blomster og de grønne blade harmonerer godt med hinanden, og er et meget stilsikkert valg. Man går aldrig galt i byen med en hvid buket. Denne type buket er særlig skøn hele året rundt, og de neutrale farver gør, at buketten passer ind i de fleste hjem. Enkelte af vores buketter er endda pakket fint ind i cellofan – nemt ikke?

Find en smuk, kunstig, hvid buket her.

Klassisk lyserød buket


Mors dag er ofte lig med buketter i lyserøde toner, som også er kærlighedens farve. Vi har både buketter i sarte rosa nuancer, og i klar lyserød eller pink, så der er noget til enhver smag. Lyserøde buketter er særdeles feminine, og derfor et godt bud på en buket til en dag, hvor vi fejre kvinderne. En lyserød buket er til den mor, der elsker en klassisk buket som symbol på at hun er holdt af.

Find en klassisk buket i lyserøde toner her.

Den eksotiske buket


Er din mor mere typen, der er til eventyrlige og eksotiske blomster, og som godt kan lide, når buketter har lidt spræl over sig? Blandt vores smukke kunstige buketter finder du Flame Roses, som er en stor buket med naturtro kunstige eksotiske blomster. Buketten har skarpe røde, lilla og orange farver.

Find den her.

Luksus buketter


Buketter der sikrer, at mor laver din livret til de næste mange familiemiddage findes her hos os. Du kan helt sikkert finde din næste eksklusive luksus buket, til når du virkelig vil gøre noget særligt for din mor. Der er både feminine buketter og buketter der oser af forår og sommer.

Find dem her.

Vi leverer lige til døren


Du kan også udforske hele vores udvalg af de mors dags buketter, der aldrig visner, her.

For at få de kunstige buketter til at se så naturtro ud som muligt, kan du stille dem i en vase med destilleret vand. Når vandet er destilleret sikre du, at der ikke kommer kalkpletter på stilkene. Buketten kan nemt støves af efter behov.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar