Kunstige træer i alle størrelser og varianter

Hos Silkeplanter forhandler vi livagtige og naturtro kunstige træer i alle størrelser, varianter og sorter. Uanset om du er på udkig efter eksotiske palmer, majestætiske birketræer på tre meter eller smukke oliventræer, der oser af sydlandsk stemning, så har vi, hvad du har brug for. Vores sortiment er bredt, og hvad vi ikke har på lager, kan oftest bestilles hjem.

 

Brug kunstige træer til at skabe hygge og atmosfære i større rum. Vores træer er velegnet til mange former for indretning, og vi har erfaring med at levere til både kontormiljøer, butikker, receptioner, restauranter, institutioner, hoteller mm.

 

Vores helt store træer er lavet af ægte stammer med påsatte grene. Dette sikrer at dit træ ser så levende og naturtro ud som muligt. Vores kunstige træer er vedligeholdelsesfrie, og du kan derfor både gå på weekend og ferie uden at skulle tænke på plantepasning.

Leder du efter det helt rigtige til kontoret, butikken, udstillingen eller messen? Mulighederne er mange, og vi rådgiver gerne om, hvilke planter, der passer bedst til dine behov.

Vi monterer og tilretter gerne

På billederne herunder kan du se eksempler på træer vi har monteret i krukker. 

  • Ved at tilvælge en professionel montering på stedet, sikrer du flere ting:
  • Dine planter står stabilt
  • Kvaliteten af det færdige look garanteres
  • Vi tilretter grenene så træet fremstår så flot og naturligt som muligt

 

Samtidig sikrer en kvalitetsmontering, at træet står stabilt, og derfor ikke er i fare for at vælte, hvis man skulle komme til at skubbe til det med eksempeltvist en støvsuger.

 

Vi har mange års erfaring med at montere og tilrette vores planter, hvor særligt de store træer på flere meter, kræver ekstra finesse. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud

 

Har du alligevel mod på at rette dit træ til selv, så har vi lavet en lille video-guide til dig, som du kan se ved at klikke på linket her.