Miljøvenlige krukker

Oprettet d.

Miljøvenlige krukker

Bæredygtighed er noget, der ligger mange på sinde – og heldigvis for det! Det er en dejlig Jord vi bor på, og vi skal helt passe så godt på den som muligt. Vi er derfor også rigtig stolte af, at forhandle miljøvenlige krukker, der både er utrolig smukke at se på, og som udelukkende er lavet af bæredygtigt genbrugsplast.

Bæredygtigt materiale, der beskytter dine planter

Det er så vigtigt, at vi udnytter vores naturlige råmaterialer på den bedst mulige måde. Et af de helt store emner i miljødebatten er, hvad vi skal gøre ved alt den plastik, der forurener verdenshavene. En måde at komme plastik til livs på, er ved at genanvende det. Vores Capi krukker er fremstillet af 100 % genbrugsplast, og er derfor skånsomme for miljøet. Krukkerne kan også nemt blive genbrugt således, at gamle krukker bliver lavet til nye.


Men det er ikke den eneste grund til, at Capi krukkerne er miljøvenlige.

Ud over at bruge genbrugsplast til fremstillingen af krukkerne, er Capi Holland også en af de eneste virksomheder i verden med en unik rotations støbnings metode, der kort sagt betyder, at de sparer op mod 80 % energi under produktionen.


En af Capi krukkernes unikke features, er deres dobbelt vægge. Dette design er grunden til at krukkerne både er solide og utrolig lette. Denne detalje i krukken er også det der sikrer, at din plante bliver isoleret perfekt og beskyttet mod både varme og frost. Isoleringen holder rødderne på dine planter kølige om sommeren og frostsikre om vinteren.


Krukker til både haven og stuen


Der er to grunde til, at Capi krukkerne både kan stå inde og ude

  1. Capi plantepotterne er letvægtskrukker, og laver derfor ikke de store ridser i dine gulve
  2. Der er ikke lavet det typiske dræningshul i krukkerne, så der løber ikke vand ud på dit stuegulv, når du vander dine planter

Ønsker du, at dine krukker skal stå udenfor, på enten din altan eller i din have, er det vigtigt, at du sørger for at bore et drænings hul i bunden af krukken. Hullet skal have en diameter på ca. 2,5-3 cm, hvilket svarer til en dansk 20-krone. Hullet gør det muligt for overskydende vand, fra eksempelvis overvanding eller regnvejr, at løbe fra krukken, således at din plante ikke drukner. Dræningshullet hjælper også med at frostsikre krukken og planten.

Blandt andre fordele ved de miljøvenlige krukker kan nævnes at genbrugsplast er sliddygtigt, hvilket gør, at potterne ikke revner, og at der køres 10 års garanti fra fabrikanten.
Lækre farver og designs

Kan bæredygtige plantepotter også være flotte? JA! Hos Capi bliver der bestemt ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Krukkerne findes i flotte neutrale farver i nuancerne sort, brun, grå og hvid. Farverne, og det skarpe design, giver krukkerne et klassisk, moderne look. Du kan uden tvivl finde en krukke, der passer til hvilken som helst stilart, og hvilken som helst plante. Vores udvalg af miljøvenlige Capi krukker er også kendetegnet ved den orange inderside. Farven er valgt for at symbolisere Holland, hvor Capi krukkerne bliver fremstillet.

Runde, firkantet, høje, lave, med eller uden struktur? Mulighederne er mange!


Priser man kan være med på


Men med nøgleord som bæredygtighed, flotte designs og kvalitet, kan man så overhovedet være med på priserne? JA!


Vores Capi krukker koster fra 343,75 kr.


Find din miljøvenlige Capi krukke her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar