FAQ

På denne side har vi samlet en liste over de oftest stillede spørgsmål. Måske finder du svar på dit.
Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på siden, pr. mail eller på telefon.

 

Er der mulighed for at se jeres produkter?

Det kan være svært at formidle, hvor flotte og ægte vores planter ser ud på billeder. Derfor har I mulighed for at besøge vores 350 m2 store showroom i Hedensted, lige ved afkørsel 58 på E45. Her kan I selv opleve, hvor svært det er at se forskel på vores kunstige planter og de levende udgaver. Vi giver gerne en kop kaffe og tager en uforpligtende snak om, hvilke plantetyper der passer bedst til dit projekt. Showroomet har åbent efter aftale, så kontakt os gerne på enten mail eller telefon, for at aftale en rundvisning. Du kan også nemt booke en tid her.

Hvad er planterne lavet af?

Vi bestræber os på at indkøbe planter med fokus på to ting – kvalitet og naturtro udeende. Som vores navn også indikerer, så er de fleste af vores planter og blomster primært lavet af silke, men også af materialer så som polyester og plastik. Vores store træer er lavet af ægte stammer, som kommer direkte fra naturen. Det mos, der bliver brugt til vores plantevægge er ægte, og behandlet med glycerin således, at de beholder deres farve og blødhed.

Hvorfor købe kunstige planter?

Går du og overvejer, om kunstige planter er det rigtige valg for dig? Der er mange fordele ved kunstige planter. Herunder har vi listet et par stykker

  1. Vores planter er lavet af det bedste materiale på markedet. Det betyder, at de fremstår så naturtro som muligt, og i mange sammenhænge vil det være svært at se forskel på en levende og en kunstig plante
  2. Med kunstige planter er der mange flere muligheder, end der er med rigtige planter. Du kan bruge dem i din indretning, til plantevægge, bordpynt mm. Kun fantasien sætter grænser
  3. Alle planter er 100 % allergivenlige
  4. Planterne er vedligeholdelsesfri og sviner ikke. Da planterne hverken påvirkes af vandmangel, sol eller frost, står de pænt året rundt. Du kan derfor også sagtens tage på ferie uden at skulle få naboen til at passe planterne
  5. Du sparer på sigt penge, da planterne hverken kræver pleje, gødning eller vand, og heller ikke skal skiftes så ofte som andre planter.

Hvad betyder det, at træerne er ’’ægte’’?

For at holde et så naturtro udseende som muligt, er samtlige af vores store træer lavet af ægte stammer, hvorpå vi påmonterer grene med kunstige blade eller blomster. Stammerne kommer direkte fra naturen.

Hvordan fragtes min ordre?

Har du bestilt større ordre end hvad der kan sendes med GLS, så er der 2 muligheder for fragt. Vi leverer og montere gerne for et lille ekstra beløb. Alternativt, er du velkommen til at afhente ordren hos os i Hedensted. Vi holder til 2 minutters kørsel fra Hedensted afkørsel 58 på E45. Find adressen her.

Er der vedligeholdelse?

Det bedste ved kunstige planter er, at de kræver minimal vedligeholdelse. Vores plantevægge kræver ingen vanding eller pleje. Dog kræver alle vores planter, blomster og træer at blive rengjort en gang imellem. Se evt. mere om hvordan dette gøres her. Ved at vælge kunstige planter, får du planteløsninger, som holder sig flotte og grønne året rundt, så kan du bruge din tid og ressourcer på andre, mere vigtige, ting.

Monterer I også?

Hvis du gerne vil have at dine planter skal stå helt skarpt, så monterer vi gerne for et ekstra beløb. Vi har mere end 30 års erfaring med at montere og er dermed eksperter indenfor montering og tilretning af kunstige planter og træer.

Kan planterne både stå inde og ude?

Der er selvfølgelig nogle kunstige planter, som bedre kan tåle at stå udenfor end andre. Størstedelen af vores kunstige planter er UV-behandlet, hvilket gør dem mere resistente overfor solens lys, og derfor falmer de ikke ret meget i farven. Vi vil dog pointere, at ligesom alt andet, så vil vores kunstige planter blive mere slidt af at stå udenfor end indenfor. For mere specifik rådgivning om, hvilke planter du kan have til at stå udenfor, kontakt os pr. telefon eller mail os på info@silkeplanter.dk.

Har I mere end hvad man kan se på hjemmesiden?

Inde under webshop delen er der et bredt sortiment af træer, blomster og planter, som du kan bruge til at skabe præcist den løsning du mangler. Men det er også muligt at kontakte os for specialløsninger, montering, opsætning mv. Hvis du leder efter noget specifikt, som du ikke kan finde på webshoppen, er du også meget velkommen til at kigge i vores plantekatalog, hvor udvalget er endnu større og vi kan bestille hjem til dig. Har du et specifikt projekt eller produkt i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen en løsning. Du er selvfølgelig også velkommen i vores showroom, som er åbent efter aftale. Her kan du også se hele vores sortiment.

Kan I skaffe planter, som ikke er i sortiment?

En pink palme, blomster og planter i specifikke størrelser eller noget helt tredje? Som udgangspunkt er der ikke noget, vi ikke kan skaffe. Hvis noget skal specialbestilles hjem, skal der dog tages højde for leveringstid og omkostninger. Har du noget særligt i tankerne, så giv os gerne et kald, så finder vi en løsning.

Kan I hjælpe med sparring?

Vi har mere end 30 års erfaring med diverse projekter, og har lavet et bredt spektrum af løsninger for vores kunder. Vi er eksperter indenfor vores felt og ved hvilke planter, som er gode til specifikke behov. Vi er derfor naturligvis klar på at hjælpe dig med sparring og rådgivning, så du finder den helt rette løsning.

Hvad nu, hvis jeg bare vil købe enkelte blomster eller planter?

Er du blot på udkig efter et par enkelte planter eller blomster, så har vi gjort det nemt for dig. På vores webshop finder du et stort udvalg af vores planter, blomster og krukker. Du har mulighed for at se både inkl. og ekskl. moms priser. Er varen på lager, så leverer vi indenfor få dage.

Forhandler I også krukker?

Vi er rigtig stolte af at forhandle flotte Capi krukker. Capi outdoor krukkerne er både letvægts, frost – og UV-resistente, samt lavet af genbrugsplast og derfor ganske skånsomme for miljøet. Materialet gør, at krukkerne ikke knækker, og de er derfor også nemme at transportere eller sende, uden at de går i stykker. Vi sælger både krukkerne enkeltvist, men monterer også gerne dine planter i krukkerne for et ekstra gebyr. Ønsker du andre krukker end dem i vores sortiment, så finder vi også en løsning på det. Vi monteret også gerne planter i dine egne krukker. Læs mere om vores krukke udvalg her.

Er der garanti?

Vi forsøger så vidt som muligt at indkøbe planter af højeste kvalitet. Derudover kvalitetstjekker vi også inden vi pakker din ordre. Skulle der være et problem med din plante, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning. Vores Capi krukker har hele 10 års garanti.