Om Silkeplanter

30 år med kvalitet i højsædet

Silkeplanter blev grundlagt tilbage i starten af 1990’erne. Selvom mange år er kommet og gået, har Silkeplanters vision været den samme – at hjælpe med at skabe smukke, æstetiske indendørs- og udendørs rum. Dette gør vi ved at levere smukke, naturtro kunstige planter, blomster og træer, til både erhverv og privat, i den bedste kvalitet. Derudover tilbyder vi også rådgivning og montering af plante-løsninger til erhverv, såsom installation af plantevægge eller indretning af kontormiljøer. Dette kan du læse meget mere om her.

Med mere end 30 år i branchen ved vi hvad vi taler om når det kommer til kunstige planter, blomster og træer.

At planter, blomster og træer er kunstige, betyder ikke nødvendigvis, at de skal se sådan ud. Vores kunder kan altid forvente produkter af højeste kvalitet, både hvad angår materialer og udseende. Vores produkt sortiment er derfor nøje udvalgt med fokus på, at produkterne ser så naturtro ud som muligt, og at de har en lang holdbarhed, hvor farverne ikke falmer.

Vi følger tidens trends

Selvom vi har fundet nogle dygtige leverandører, står vi ikke bare stille. Vi er hele tiden på udkig efter nye input, og henter gerne inspiration i både ind- og udland. Samtidig holder vi nøje øje med både bolig og havebranchen, så vi altid kan levere de nyeste trends i vores webshop, og give dig de bedste forudsætninger for smuk indretning med flotte kunstige planter.

Hvorfor kunstige planter?

Der kan være mange grunde til, at kunstige planter er det helt rigtige for dig. Måske er du ikke den med de mest grønne fingre, eller også vil du bare gerne have noget, der er nemt at passe? Måske er du allergisk overfor blomster? Det kan også være, at dine omgivelser ikke er egnet til levende planter - at lysforholdene er dårlige, at rumtemperaturen er enten for høj eller lav, eller at hygiejniske forhold udelukker levende planter. Vores kunstige planter er både 100 % allergivenlige, nemme at holde og kan bruges i stort set alle miljøer.

Besøg vores showroom

Det er ikke nemt, hverken på papir eller på nettet, at overbevise nye kunder om, at det vi gør, er det rigtige. Derfor håber vi, at I vil besøge vores showroom i Hedensted, lige ved afkørsel 58 på E45. Her kan I selv opleve, hvor svært det er at se forskel på vores kunstige planter og de levende udgaver. I vores showroom kan du også finde inspiration til, hvilke planter eller krukker, der passer bedst ind i din indretning eller til dit formål.

Showroomet er åbent efter aftale.

Vi glæder os til at få besøg!