Kunstige planter og blomster

Er du træt af, at dine planter hænger lidt med hovedet, når du har været på ferie, eller ønsker du blot at bruge ressourcerne og tiden på andet end pasning og vanding? Så er kunstige planter muligvis den rette investering for dig.

 

Smukke planter og blomster bidrager med farve og liv, og kan uden tvivl skabe hygge og atmosfære i et rum.

Vi har nøje udvalgt et sortiment af kunstige planter, der alle har et meget naturtro udseende. De fleste er UV-behandlet, således at de holder formen og farven – også selvom de står i vindueskarmen i direkte solskin. Flere af vores planter er også hårdføre, og tåler derfor at stå udenfor.

 

Vi forhandler både vores planter enkeltvist, eller som en samlet pakkeløsning – ene og alene afhængigt af dit behov og dine ønsker.

 

Uanset om du leder efter grønne, frodige stueplanter eller smukke hortensiaer i forskellige farver, så er voeres udvalg stort og varierende. Har vi ikke din ønskede plante på lager, kan vi oftest skaffe den hjem fra en af vores dygtige leverandører.

 

Så uanset om du er på udkig efter planter til kontoret, butikken, restauranten, institutionen, hotellet eller andet, så er vi sikker på, at vi sammen kan finde en løsning, så du får planterne, som matcher dine behov. Du kan se vores store og brede udvalg på webshop lige her.

 

Du kan også klikke her for at se vores plantekatelog, hvor du finder et stort udvalg af vores varesortiment, som kan specialbestilles, hvis webshoppen ikke har det, som du står og mangler.