Pasning og vedligeholdelse

Selvom vores kunstige blomster og planter ikke kræver samme plejning, som naturlige planter, er det stadig en god idé at vedligeholde dem, så de holder endnu længere.

 

Vores kunstige planter kræver hverken sollys eller vand, men som alt ander, der står fremme, har de godt af en rengøring engang imellem.

Hvis du har en større plante eller et træ stående, vil det også hjælpe, hvis du til tider tjekker at bladene hænger som de skal, eller tilretter planten igen, hvis nødvendigt. Du kan evt. se vores guide til retning af planter her.

 

Når planten skal rengøres, er det vigtigt at du vurderer, hvor omfattende rengøring planten kræver. Hvis du er god til at rengøre den ofte, er en støvkoste nok til at holde planten ren og pæn.

Står planten derimod et sted, hvor den ofte vil blive udsat for snavs og skidt eller har den brug for en større rensning, er der flere muligheder.

 

De fleste af vores større og robuste planter kan sagtens tåle at blive støvet af med en kompressor. De mindre og mere delikate planter og blomster vil have godt af at blive vasket med en forstøver og tørret af med en klud efterfølgende.

 

Er det ikke nok med disse muligheder, fås der også speciallavet rensevæske, som sørger for at de kunstige planter står som nye. Hvis det er nødvendigt med dette, er du meget velkommen til at kontakte os på vores mail info@silkeplanter.dk, så vi kan sørge for at du får det helt rette at rense dine planter i.

 

Ved at vedligeholde og pleje dine kunstige planter, er levetiden for dem uendelig.