Referencer

Unikke løsninger

Unikke løsninger

til dig og din virksomhed

Marte Holten Nesheim, Indretningsarkitekt

Kant Idéudvikling har handlet med Silkeplanter og Lars i snart 10 år. Altid flotte planter til glæde for både private kunder og virksomheder. Lars leverer varer som aftalt og til tiden, med et smil! Jeg kan varmt anbefale Silkeplanter dersom I skal bruge kunstige planter i indretningen!

Mette, Grafisk Designer

Vi går meget op i at have inspirerende omgivelser, da vi mener det øger kreativiteten. Derfor har vi flere forskellige tematiserede mødelokaler - det seneste er ''haven''. I haven har vi brugt kunstige planter fra Silkeplanter, som inviterede os ind i deres showroom, hvor vi kunne se deres store og, ikke mindst, flotte udvalg - det er et besøg værd. Vi er imponeret over den gode kvalitet og over, hvor ægte de ser ud - de grønneste anbefalinger fra os.

Keld Sund, CEO Sund Business

For os er det vigtigt, at vores kunstige planter er af bedste kvalitet og ser ægte ud. På begge fronter har Silkeplanter leveret. Lars har sans for indretning, og piftede hurtigt vores kontor op med de helt rigtige planter. Han monterede også planterne, så de fremstår helt skarpt. Nu kan vi nemt være ude af kontoret til møder eller på weekend og ferie, uden at skulle tænke på vanding.

Else-Marie, Ejer af Hyrup Kro

Vi er SÅ glade for vores gran guirlander og grene fra Silkeplanter. De er fuldstændig naturtro, og så er vi sikre på, at ingen gæster får et ''ekstra drys'' fra vores store juledekoration, der hænger ned fra loftet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

FÅ TILBUD