Krukker i flere størrelser, former og farver

Hos Silkeplanter forhandler vi et stort udvalg af smukt designet krukker til både indendørs og udendørs brug.

Vi forhandler blandt andet danske Nordal og hollandske Capi Krukker, som er kedt for deres krukker lavet af bæredygtigt materialer. Alle vores krukker er nøje udvalgt, så vi hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

 

Vores krukkerne findes i flere forskellige størrelser, former, farver og strukturer og til forskellige formål, hvor du er sikker på at finde en krukke, som passer ind til lige netop din indretning og plante.

 

 

Vores Capi Outdoor krukker er letvægtskrukker, som er lavet af miljøvenligt genbrugsplast. Krukkerne er både UV og frostresistente, og kan derfor både bruges til inden- og udendørs brug. Bedst af alt, så kommer krukkerne med hele 10 års garanti. Så bliver det vidst ikke bedre!

Klik her for at se Capis krukkekatalog, hvori du finder deres store udvalg af krukker, som vi kan bestille hjem til dig.

 

Nem montering af planter

Ønsker du dine planter monteret i krukker, så du selv slipper for besværet?

For et lille ekstra beløb, monterer og leverer vi gerne dine planter og træer – både i vores krukke og i dine egne. Vi monterer dine planter således, at de står helt stabilt, og laver en flot afslutning med jord, barkflis eller andet materiale, så din plante får så naturtro et look som muligt. Vi garanterer, at resultatet bliver rigtig godt. Du kan finde vores monteringsmuligheder her eller sende os en mail på info@silkeplanter.dk

 

Vil du gerne selv kaste dig ud i at montere dine planter, så har vi lavet en guide til, hvordan du monterer din plante her og hvordan du tilretter din planter her.