B2B information

Overvejer du at få et B2B login på vores webshop, men vil gerne vide lidt mere først?

 

Med et B2B login ved Silkeplanter.dk, får du muligheden for at få skræddesyet en løsning til din virksomhed, hvor du får de skarpeste priser og muligheder. Uanset hvilken type virksomhed du driver, vil et B2B login være en oplagt mulighed for netop dig. 

 

Vi hjælper alle former for virksomheder, fra restuaranter, butikker og kontormiljøer med at skabe et unikt, æstetisk og imødekommende rum, som giver både dine kunder og ansatte en god oplevelse.

 

Hvordan foregår det?

Hvis du ønsker at få et B2B login, skal du ansøge om dette under B2B (ansøg om bruger). Herefter vil du modtage en bekræftelse på din ansøgning, som vi vil behandle hurtigst muligt. Så snart din ansøgning er blevet godkendt, får du endnu en bekræfte og du vil kunne bruge dit nye B2B login med det samme og benytte både dine muligheder og priser som B2B kunde. Du skal bare logge ind under vores B2B menu, under log ind.

 

I det øjeblik hvor du bliver godkendt til B2B, vil du kunne se en side om B2B muligheder under Erhverv menuen, som bl.a. giver dig mulighed for at se prislister.

Her vil du også kunne se dine bestillingsmuligheder, hvis du leder efter specifikke produkter, som ikke er på vores webshop.

Derudover, vil du få overblik og mulighed for at købe produkter, som vores privatkunder ikke kan, som er lavet specielt til vores B2B kunder.

 

Hvis du stadig har spørgsmål om hvorvidt et B2B login er det rette for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os.