Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan monterer jeg mine kunstige planter?

Du har to muligheder.

Vi kommer gerne ud og monterer dine planter mod et mindre beløb. Med den løsning får du den service, at vi både fastmonterer og tilretter planter, blomster og træer i krukker.

Du har også mulighed for selv at tilrette dine planter. Hvis du vælger dette, har vi lavet denne lille vejleding til dig:

  • Du starter med at tage planten/træet/blomsten ud af kassen - men lad plastemballagen blive på og vent med at rette grenene til.
  • Herefter skal emballage omkring plastpotten fjernes.
  • Du skal sørge for at afdække dit gulv - placer herefter krukken.
  • Nu skal du fylde krukken med lecasten, så planten hæves alt efter ønske i potten. 
  • Derefter skal du fylde op med ekspanderende skum mellem plastpotte og krukke. Det er vigtigt, at der kun skummes i et lag nederst ved lecastenene - der skal være plads til at skummet vokser og således fastkiler plastpotten i krukken.
  • Nu skal du fiksére planten/træet/blomsten i lodret stilling i 30-90 minutter til skummet er hærdet.
  • Når skummet er hærdet, dækkes det med et tyndt lag pyntebark, plantemuld eller sand.
  • Grene på planten/træet rettes til - begyndende nedefra. Det betaler sig at rette hver gren grundigt til. Grenene kan let bøjes til den ønskede placering.
     

Hvordan finder jeg jeres showroom?

Det er meget let, at komme til vores showroom. Du finder det lige ved motorvejsafkørsel 58 på adressen:

Lundagervej 25M

8722 Hedensted

Tlf.: +45 2089 2266

Tryk her for at finde os på Google Maps


Hvad skal jeg give for fragt?

Hos Green Trading går vi meget op i service, derfor ønsker vi også, at vores kunder skal betale mindst muligt i fragtomkostninger. Vi forsøger altid at finde den billigste mulige fragt til dig. Alle ordrer under 20 kg tillægges et fragtgebyr på 68,- ekskl. moms (85,- inkl. moms). Vejer din ordre mere end 20 kg eller måler over 200 cm, vil vi finde den billigste mulige løsning alt efter mål og vægt.

Kan man se, at planterne er kunstige?

Planterne afviger en lille smule fra ægte planter, men vi har kun den bedste kvalitet, og derfor er det svært at se med det blotte øje. Samtidig føles de meget ægte, når man rører ved dem og vil i det hele taget fremstå meget naturtro.