Inspiration

Se flere af vores spændende projekter og planteløsninger her

Få inspiration til unikke

Få inspiration til unikke

muligheder for indretning


En plantevæg giver en gennemført indretning, som skaber liv og god stemning. Når vi laver plantevægge, får du en væg, som er unik samt vedligeholdelsesfri.

Med vores smukke potteplanter, får du hurtigt skabt gode arbejdsomgivelser, uden det kræver pleje eller meget plads. Her ser man tydeligt værdien af planter på kontoret.

Indgangspartiet er det første, som kunderne møder. Uanset hvad du sælger, så byder en flot indgang indenfor og med kunstige planter holder indgangen sig smuk hele året.

Receptionen er en del af det indtryk din virksomhed giver. Derfor er det vigtigt at dine kunder bliver mødt af den rette stemning og føler sig velkomne og tilpasse i omgivelserne.

Uanset hvilke produkter du har stående, bliver en butik bare mere indbydende med en grøn indretning - og nogle gange er det ikke meget, som skal til for at skabe den rigtige stemning.

Træer er med til at skabe god stemning, uanset om de står i restauranten, varehuset eller butikken. Få den ultimative wow effekt med et træ som en del af din indretning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

FÅ TILBUD