Planter til erhverv

Unikke planteløsninger

Unikke planteløsninger

tilpasset dine behov og ønsker

Planteindretning for kendt fastfood-kæde Sunset Boulevard

Vi har været med til at lave smuk planteindretning for den kendte fastfood-kæde Sunset Boulevard. Vi har prydet deres vægge med skønne plantekasser, hvori vi har monteret et udvalg af kunstige planter i høj kvalitet. Til kasserne har vi udvalgt kunstige grønne planter samt hængeplanter, der alle har et forskelligt udtryk. Vi er gået efter et 'perfekt uperfekt look', hvor hver plantekasse er forskellig, men hvor planterne går igen på kryds og tværs. I hver af de små kasser findes der 3 grønne planter og 3 hængeplanter, hvorimod der, i de større kasser, er 5 grønne planter og 5 hængeplanter. Da layoutet og indretningen i hver enkel restaurant varrierer er det vigtigt for kunden, at plantekasserne blev tilpasset den enkelte restaurant. Kasserne pryder flot på væggen, og skaber en hyggelig atmosfære ved indgangspartiet såvel som i spiseafdelingen.

Se hele projektet

Specialdesignet kirsebærtræer, der skaber en autentisk japansk stemning

For en dansk sushi kæde har vi været med til at indrette samtlige af deres restauranter, landet over, i vaske ægte japansk stil. Vi har til hver enkelt restaurant i kæden bygget og monteret flotte og eksotiske kunstige kirsebærtræer. De specialfremstillede træer er lavet af 100 år gamle ægte stammer fra frugttræer, hvorpå der er påmonteret grene med de fineste kunstige kirsebærblomster i lyserød. Hvert enkelt træ er derfor unikt, og tilpasset lokalerne således, at indretning og funktionalitet gå op i en højere enhed.

Se hele projektet her

Inde- og udeplanter til the Burger Concept i Horsens

Vi har leveret planterne til indretningen af the Burger Concept's restaurant i Horsens. Vi blev kontaktet af Marie fra MP graphic, som står for indretningen, vedrørende levering af naturtro planter, der både kunne skabe hygge og atmosfære samtidig med, at de var praktiske og ikke skulle passes. The Burger Concept Horsens består af både en indendørs restaurant og en gårdhave. Marie søgte derfor kunstige planter til både inde og ude. Gårdhaven er dekoreret med et mix af kunstige oliventræer, kunstige græsplanter til store kummer og kunstige vinranker til den flotteste plantevæg med the Burger Concepts logo. Planterne er nøje udvalgt til at kunne trives udenfor. Det vil sige, at vi har udvalgt planter, der er UV-behandlet og lavet af solidt materiale, så de både kan tåle at stå i direkte solskin ude at falme, og samtidig modstå regn og vind. Til indendørsarealerne leverede vi et mix af smukke, grønne kunstige planter til bordene og forskellige slags kunstige græsplanter til de flotte kummer.

Se hele projektet

Italiensk stemning i Hotel Odeons loungeområde

For Hotel Odeon har vi været med til at skabe en skøn stemning i deres restaurant/lounge område. Vi leverede og monterede et smukt kunstigt oliventræ på intet mindre end 270 cm. Oliventræet blev monteret i en unik, gammel krukke, som bidrager til en nærmest sydlandsk stemning.

Se hele projektet

Naturen bydes indenfor hos Royal Golf Klub

I forbindelse med nyt ejerskab hos restaurant KBH Gastro i Royal Golf Klub, har vi hjulpet dem med at byde naturen indenfor. Det har vi gjort ved at levere planter til deres smukke skræddersyet plantevæg. Den store, flotte plantevæg måler 30 m2 og består af forskellige kunstige hængeplanter såsom efeu, guldranke og vin hængeplanter. Ved at mixe flere forskellige planter i sin væg, bliver den meget mere naturlig at se på. Samtidig giver det et flot spil med de forskellige udtryk og grønne farver, som hængeplanterne hver især har. Den kunstige plantevæg er ideel for kunden, da den ingen vedligeholdelse kræver, men samtidig ser naturlig ud.

Se hele projektet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

FÅ TILBUD