Planter til erhverv

Leder du efter en løsning, der kan skabe en helt speciel atmosfære til din virksomhed? Hos Silkeplanter finder du tonsvis af kunstige planter til erhverv, der alle er med til at give et eksklusivt og roligt udtryk - helt uden den omkostningstunge vedligeholdelse. Ingen opgave er for lille eller for stor - eller for speciel, for den sags skyld. Vi har allerede leveret adskillige unikke løsninger med planter til erhverv hos flere store virksomheder landet over.

Er du interesseret i at se alle vores projekter? Tag et kig og bliv inspireret til de mange muligheder, som planter til erhverv kan byde på.

Planter erhverv - altid 100% tilpasset løsning

Hos Silkeplanter tror vi ikke på one-size-fits-all-konceptet og derfor kan du altid vide dig sikker på at få en 100% tilpasset løsning, når din virksomhed er på udkig efter planter til erhverv.
En tilpasset løsning sikrer dig, at det færdige resultat altid stemmer overens med virksomhedens branding, atmosfære og visuelle udtryk. Du vil derfor altid opleve, at vores kunstige planter til erhverv er med til at højne hele oplevelsen, når medarbejdere og kunder befinder sig i jeres omgivelser.

Derfor bør du vælge kunstige planter til erhverv

Vores planter til erhverv er naturtro planter og med god grund. Det resulterer nemlig i en lang række fordele, som virksomheden kan nyde godt af længe.

Få fordele som:

  • Markedets bedste kvalitet: vi anvender udelukkende de bedste materialer på markedet, da dette sikrer et naturtro look til vores planter til erhverv.
  • Slip for vedligeholdelsen: vores planter til erhverv er kunstige og behøver derfor ingen sollys, vand, gødning eller lignende. De tåler desuden store temperaturudsving.
  • Få en tilpasset og unik indretningsmulighed: få planter til erhverv, der altid passer ind i virksomhedens identitet og ønskede atmosfære.
  • 100% allergivenlig løsning: byd alle medarbejdere, gæster og kunder indenfor. Her er nemlig ingen grund til bekymring for allergier overfor specifikke planter og blomster.
  • Altid grøn eller blomstrende løsning, uanset årstiden: de ægte planter og blomster visner og kræver, at de kan blomstre på ny. Vores kunstige planter til erhverv holder sig altid smukke, uanset temperatur, årstid og mængden af sollys.
  • Økonomisk gevinst: det er omkostningstungt at vedligeholde og passe levende planter, men de smukke kunstige og naturtro planter til erhverv er et engangskøb, der passer sig selv.

Hvilke brancher kan nyde godt af planter til erhverv?

Det korte svar: alle!
Brug de kunstige erhvervsplanter til at skabe en ønsket atmosfære og stemning, hvad enten det er på kontoret, i venteværelset, receptionen, på restauranten eller i butikken.

Vi har allerede leveret tilpassede løsninger med planter til erhverv inden for adskillige brancher - skal vi også levere til din virksomhed?
Kontakt os gerne for mere information og lad os tage en snak om hvordan vores naturtro planter til erhverv kan løfte jeres virksomheds udtryk til helt nye højder.
Tlf: +45 75 89 22 66
Mail: info@silkeplanter.dk

Unikke planteløsninger

Unikke planteløsninger

tilpasset dine behov og ønsker

Planteindretning for kendt fastfood-kæde Sunset Boulevard

Vi har været med til at lave smuk planteindretning for den kendte fastfood-kæde Sunset Boulevard. Vi har prydet deres vægge med skønne plantekasser, hvori vi har monteret et udvalg af kunstige planter i høj kvalitet. Til kasserne har vi udvalgt kunstige grønne planter samt hængeplanter, der alle har et forskelligt udtryk. Vi er gået efter et 'perfekt uperfekt look', hvor hver plantekasse er forskellig, men hvor planterne går igen på kryds og tværs. I hver af de små kasser findes der 3 grønne planter og 3 hængeplanter, hvorimod der, i de større kasser, er 5 grønne planter og 5 hængeplanter. Da layoutet og indretningen i hver enkel restaurant varrierer er det vigtigt for kunden, at plantekasserne blev tilpasset den enkelte restaurant. Kasserne pryder flot på væggen, og skaber en hyggelig atmosfære ved indgangspartiet såvel som i spiseafdelingen.

Se hele projektet

Specialdesignet kirsebærtræer, der skaber en autentisk japansk stemning

For en dansk sushi kæde har vi været med til at indrette samtlige af deres restauranter, landet over, i vaske ægte japansk stil. Vi har til hver enkelt restaurant i kæden bygget og monteret flotte og eksotiske kunstige kirsebærtræer. De specialfremstillede træer er lavet af 100 år gamle ægte stammer fra frugttræer, hvorpå der er påmonteret grene med de fineste kunstige kirsebærblomster i lyserød. Hvert enkelt træ er derfor unikt, og tilpasset lokalerne således, at indretning og funktionalitet gå op i en højere enhed.

Se hele projektet her

Inde- og udeplanter til the Burger Concept i Horsens

Vi har leveret planterne til indretningen af the Burger Concept's restaurant i Horsens. Vi blev kontaktet af Marie fra MP graphic, som står for indretningen, vedrørende levering af naturtro planter, der både kunne skabe hygge og atmosfære samtidig med, at de var praktiske og ikke skulle passes. The Burger Concept Horsens består af både en indendørs restaurant og en gårdhave. Marie søgte derfor kunstige planter til både inde og ude. Gårdhaven er dekoreret med et mix af kunstige oliventræer, kunstige græsplanter til store kummer og kunstige vinranker til den flotteste plantevæg med the Burger Concepts logo. Planterne er nøje udvalgt til at kunne trives udenfor. Det vil sige, at vi har udvalgt planter, der er UV-behandlet og lavet af solidt materiale, så de både kan tåle at stå i direkte solskin ude at falme, og samtidig modstå regn og vind. Til indendørsarealerne leverede vi et mix af smukke, grønne kunstige planter til bordene og forskellige slags kunstige græsplanter til de flotte kummer.

Se hele projektet

Italiensk stemning i Hotel Odeons loungeområde

For Hotel Odeon har vi været med til at skabe en skøn stemning i deres restaurant/lounge område. Vi leverede og monterede et smukt kunstigt oliventræ på intet mindre end 270 cm. Oliventræet blev monteret i en unik, gammel krukke, som bidrager til en nærmest sydlandsk stemning.

Se hele projektet

Naturen bydes indenfor hos Royal Golf Klub

I forbindelse med nyt ejerskab hos restaurant KBH Gastro i Royal Golf Klub, har vi hjulpet dem med at byde naturen indenfor. Det har vi gjort ved at levere planter til deres smukke skræddersyet plantevæg. Den store, flotte plantevæg måler 30 m2 og består af forskellige kunstige hængeplanter såsom efeu, guldranke og vin hængeplanter. Ved at mixe flere forskellige planter i sin væg, bliver den meget mere naturlig at se på. Samtidig giver det et flot spil med de forskellige udtryk og grønne farver, som hængeplanterne hver især har. Den kunstige plantevæg er ideel for kunden, da den ingen vedligeholdelse kræver, men samtidig ser naturlig ud.

Se hele projektet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

FÅ TILBUD