Naturen bydes indenfor hos Royal Golf Klub

Oprettet d.

Naturen bydes indenfor hos Royal Golf Klub
Naturen bydes indenfor hos Royal Golf Klub

I forbindelse med nyt ejerskab hos restaurant KBH Gastro i Royal Golf Klub, har vi hjulpet dem med at byde naturen indenfor. Det har vi gjort ved at levere planter til deres smukke skræddersyet plantevæg.
Den store, flotte plantevæg måler 30 m2 og består af forskellige kunstige hængeplanter såsom efeu, guldranke og vin hængeplanter. Ved at mixe flere forskellige planter i sin væg, bliver den meget mere naturlig at se på. Samtidig giver det et flot spil med de forskellige udtryk og grønne farver, som hængeplanterne hver især har. Den kunstige plantevæg er ideel for kunden, da den ingen vedligeholdelse kræver, men samtidig ser naturlig ud.

En del af spiseoplevelsen

Indretningen i en restaurant er uden tvivl en del af oplevelsen, når man som gæst besøger et spisested som dette. Den smukke plantevæg bidrager til det æstetiske standpunkt i restaurantens indretningsvalg, og trækker den smukke natur fra golfbanen med ind i restauranten på en behagelig måde, uden at det bliver for meget. De grønne farver fra planterne bidrager til en varm og hyggelig stemning, og er garanteret noget restaurantens gæster sent glemmer.

Læs mere om vores forskellige plantevægge her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar