Plantevæg - skab et grønt miljø på arbejdspladsen

Plantevægge er en af tidens helt store, smukke og dekorative trends, men de kan være utrolig kostbare og svære at holde. Hos Silkeplanter.dk er vi specialister i at levere plantevægge af kunstige planter og behandlet, ægte mos, som ingen vedligeholdelse kræver, og derfor står lige så flot i sommerens bagende sol som i vinterens mørke.

En perfekt løsning til dig, der gerne vil have en plantevæg af høj kvalitet, som ikke skal passes, og derfor hverken visner eller ser nusset ud med tiden.

Plantevægge gør det muligt at tænke helt nyt og skabe en unik indretning, der ikke optager gulvplads. Med en kunstig plantevæg kan I skabe wow-effekt for både medarbejdere og kunder. Samtlige af vores plantevægge kreeres med øje for detalje og kvalitet. Hver eneste af vores plantevægge er unikke, da vi designer den efter dine ønsker og drømme, hvor kun fantasien sætter grænser. På billederne nedenunder, kan du se et lille udpluk af de plantevægge vi har lavet for kunder.

Vi har flere års erfaring med at lave og montere alle former for plantevægge, og vi rådgiver dig gerne i, hvordan du kan skabe harmonisk og funktionel indretning med en af vores plantevægge.

Brug din plantevæg som en naturlig forlængelse af jeres butiks-, restaurants-, institutions- eller virksomhedsprofil, og lad naturen være med til at sætte stemningen.

Forskellige muligheder for form, størrelse og planter

Skal din plantevæg fylde hele væggen, eller blot en del af den? Skal den være rund, firkantet eller rektangulær? Vil du have logo på? Og skal det være behandlet, ægte mos, kunstig efeu, eller blandede planter?

Hvad end du søger, så har vi løsningen. Vi tager gerne en snak om dine tanker og dit budget, og skræddersyer derefter en plantevæg, der opfylder lige netop dine behov. Du er derfor velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

En mosvæg er fx et oplagt valg, hvis du ønsker en smuk, grøn plantevæg med en masse struktur. Vores mosvægge er lavet af ægte naturmos, der er behandlet med glycerin, hvilket gør, at det ikke mister farven. Heller ikke denne form for plantevæg skal passes.

Flere af vores kunder har valgt at gøre deres plantevæg unik ved at tilføje et logo. Også dette kan vi hjælpe dig med.

 

Er du usikker på, hvilken løsninger, som passer til dig, så henvend dig gerne for en uforpligtende snak. I vores showroom i Hedensted har vi prøver på forskellige vægge, som vi kan vise dig.